dissabte, 8 de setembre del 2018

Nova Era







"Què és la Nova Era? Senzillament, és el que apareix quan visc la vida de manera creativa, enriquidora i compassiva. La Nova Era apareix quan honoro a cada persona, animal, planta o objecte com si fos únic i també com si fos una part de mi mateix, pensant que comparteix tota la dignitat i sacralitat que reclamo per a mi mateix.

Considero que la Nova Era, més que no pas un esdeveniment futur, és una metàfora per a l'expressió d'un esperit transformador i creatiu.

(...)

Trobo una Nova Era quan faig bé la meva feina i quan milloro el que surt de les meves mans. La trobo a les preguntes sobre mi mateix que em porten a afrontar els meus defectes i a prendre consciència dels meus límits. Trobo la Nova Era en l'esforç diari i compartit que tots nosaltres fem per a viure amb integritat, per a créixer amb ànim i per a participar voluntariosament en una vida que permeti l'expressió de somnis i capacitats.

(...)

Considero que la Nova Era és una metàfora per a situar-nos en el món d'una manera que ens obri a la presència del diví -la presència de l'amor i del que és possible- enmig de la nostra mediocritat.

(...)

La Nova Era és més aviat una invitació a trobar-nos amb l'avui de manera joiosa, estimulant i creativa.

(...)

La Nova Era s'ocupa de la planetització i l'aparició d'una consciència que tots som un sol poble que viu en un sol món i comparteix un destí comú.

(...)

El desenvolupament personal és important, però l'essència de la Nova Era és l'expressió d'un amor compassiu i d'una consciència i responsabilitat socials que van més enllà d'un mateix, per abastar i augmentar les possibilitats i capacitats dels altres.

(...)

La Nova Era té poc a veure amb les profecies i imaginacions sobre un món nou, però té molt a veure, en canvi, amb la capacitat de veure el nostre món de noves maneres que ens capacitin per a accions i actituds compassives i transformadores.


David Spangler a Descobrint la Nova Era