dijous, 17 d’agost del 2017

Influència espiritual







"Silenciosos i sense veu, però movent al món de manera impactant amb una sola paraula, així són els que fan avançar l'evolució mitjançant la ment celestial. Així, quan la plena transparència es forma en el seu interior, la seva energia mou el cel: apareixen les estrelles de bons auguris, descendeixen els dracs grocs, arriben els fènix, sorgeixen les primaveres oloroses, creixen delicades llavors, els rius no es desborden, els oceans no produeixen sismes submarins.

Però si ens oposem al cel i som violents amb els éssers vivents, llavors el sol i la lluna s'eclipsen, les estrelles es desvien dels seus cursos, les quatre estacions es barregen entre si, els dies són foscos i les nits són clares, les muntanyes s'esfondren i els rius s'assequen, hi ha tempestes d'estiu a l'hivern i gelades a l'estiu.

El cel i la humanitat tenen interconnexions, de manera que quan les nacions moren, els signes del cel canvien. Quan la moral de la societat és caòtica, apareix l'arc de Sant Martí. Miríades d'éssers tenen interconnexions, la vitalitat i l'energia tenen maneres de reduir-se entre si. Per això no pot fabricar-se artificialment el miraculós i el sagrat mitjançant el coneixement i no pot forçar-se a que passi mitjançant l'ús de la força.

Així doncs, les persones elevades uneixen les virtuts amb el cel i la terra, uneixen els llums amb el sol i la lluna, uneixen els cors amb espectres i esperits, i uneixen la fiabilitat amb les quatre estacions. Acceptant la ment del cel i l'energia de la terra, es vinculen a l'harmonia i absorbeixen la seva pau. Viatgen pels quatre mars sense deixar les seves cases, canviant els costums perquè la gent canviï cap a millor, de manera que sembli que ho faci per si mateixa. Així són les persones que són capaces d'exercir influència espiritual."


Del Wenzi 12



(adaptació lliure de Raimon Ribera a partir de la traducció castellana d'Alfonso Colodrón de la traducció anglesa de Thomas Cleary)